kral öyle birşey yok :DArkadaşlar ben 13 Eylül tarihinde Antalya'ya Uçucam istanbuldan ucuza uçak bileti nasıl bulurum yada bildiğiniz kupon varmı bilen varsa yazabilirse sevinirim
kral öyle birşey yok :D
uçak biletlerinin kalitesine bakılır , ucuza alacaksan tavsiyem pnun yerine otobüs ile gitmen yani en ucuzu bile uçak biletlerinin max 3 5 k para kadar ucuzdur can güvenliğinide sayarsak hiç riske atma en kalitesine girArkadaşlar ben 13 Eylül tarihinde Antalya'ya Uçucam istanbuldan ucuza uçak bileti nasıl bulurum yada bildiğiniz kupon varmı bilen varsa yazabilirse sevinirim
eğer uçağı diyosan can riski diye otobüsün kaza yapma olasılığı daha fazla ama sen bilirsinuçak biletlerinin kalitesine bakılır , ucuza alacaksan tavsiyem pnun yerine otobüs ile gitmen yani en ucuzu bile uçak biletlerinin max 3 5 k para kadar ucuzdur can güvenliğinide sayarsak hiç riske atma en kalitesine gir
Ucuz uçaklarda yemek vs. Verilmiyor resmen eziyet yaşayan biri olarak söylüyorumeğer uçağı diyosan can riski diye otobüsün kaza yapma olasılığı daha fazla ama sen bilirsin
zaten amaç o low cost hava yolu şirekleti bedava yemek vermez low cost işte düşük bütçeli adamlar sadece seni taşımaya bakar pegausus bu yüzde low costtur bunu bilerek uçarsan eziyet yaşamazsın havacıyım dostum uçak ya da o tarz şeylerde ne dersen de çürütürümUcuz uçaklarda yemek vs. Verilmiyor resmen eziyet yaşayan biri olarak söylüyorum
diyorum ki kalitesiz bir uçak yerine otobüs öneririm ha yani amaç götürüp getirmek ise bence ucuz ile normal otobus arasında zaman dışında bir fark olacağını sanmamzaten amaç o low cost hava yolu şirekleti bedava yemek vermez low cost işte düşük bütçeli adamlar sadece seni taşımaya bakar pegausus bu yüzde low costtur bunu bilerek uçarsan eziyet yaşamazsın havacıyım dostum uçak ya da o tarz şeylerde ne dersen de çürütürüm
otobüse 500 verip 12 saatlik yolu çile ile gideceğime 1 saat aç kalırım uçağa 500 veririm ya da max 800 veririm 1 saat aç kalırım daha iyi (örneği İST-TRBZN arası verdim sen ne demek istediğimi anlamış olmalısın) zaten uçakla daha kısa sürede gidiliyo mesela ANK-İST arası 5-6 saat o yolu çileyle gideceğime uçağa 800 veririm 50dk aç kalırım hatta açta kalmam uçuş öncesi yemek yer öyle giderim havalimanınadiyorum ki kalitesiz bir uçak yerine otobüs öneririm ha yani amaç götürüp getirmek ise bence ucuz ile normal otobus arasında zaman dışında bir fark olacağını sanmam