GENEL Ucuza uçak bileti nasıl alırım

KenyuS

.
Tcoin
1,835
Tcoin
1,835
Arkadaşlar ben 13 Eylül tarihinde Antalya'ya Uçucam istanbuldan ucuza uçak bileti nasıl bulurum yada bildiğiniz kupon varmı bilen varsa yazabilirse sevinirim

Conquerror

kus
.
Tcoin
1,729,079
Tcoin
1,729,079
𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭𝐇𝐮𝐛 ✔️
𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭𝐇𝐮𝐛 ✔️
𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭𝐇𝐮𝐛 ✔️
𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭𝐇𝐮𝐛 ✔️
𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭𝐇𝐮𝐛 ✔️
Arkadaşlar ben 13 Eylül tarihinde Antalya'ya Uçucam istanbuldan ucuza uçak bileti nasıl bulurum yada bildiğiniz kupon varmı bilen varsa yazabilirse sevinirim
uçak biletlerinin kalitesine bakılır , ucuza alacaksan tavsiyem pnun yerine otobüs ile gitmen yani en ucuzu bile uçak biletlerinin max 3 5 k para kadar ucuzdur can güvenliğinide sayarsak hiç riske atma en kalitesine gir

Tcoin
40,520
Tcoin
40,520
Forum Üzerindeki En Ucuz Tek Kaliteli Legal Pazar
Geçen sene gitmiştim İstanbul'a, son 2 gün kala almıştım bileti, yine de pahalı değildi. Bazı bilet siteleri var oradan çok az da olsa indirimli alabilirsin ama en iyisi bir kaç ay önce almak, yoksa ucuza bulamazsın.

c4ptain

kus
.
Tcoin
10,334
Tcoin
10,334
uçak biletlerinin kalitesine bakılır , ucuza alacaksan tavsiyem pnun yerine otobüs ile gitmen yani en ucuzu bile uçak biletlerinin max 3 5 k para kadar ucuzdur can güvenliğinide sayarsak hiç riske atma en kalitesine gir
eğer uçağı diyosan can riski diye otobüsün kaza yapma olasılığı daha fazla ama sen bilirsin

c4ptain

kus
.
Tcoin
10,334
Tcoin
10,334
Ucuz uçaklarda yemek vs. Verilmiyor resmen eziyet yaşayan biri olarak söylüyorum
zaten amaç o low cost hava yolu şirekleti bedava yemek vermez low cost işte düşük bütçeli adamlar sadece seni taşımaya bakar pegausus bu yüzde low costtur bunu bilerek uçarsan eziyet yaşamazsın havacıyım dostum uçak ya da o tarz şeylerde ne dersen de çürütürüm

Conquerror

kus
.
Tcoin
1,729,079
Tcoin
1,729,079
𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭𝐇𝐮𝐛 ✔️
𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭𝐇𝐮𝐛 ✔️
𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭𝐇𝐮𝐛 ✔️
𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭𝐇𝐮𝐛 ✔️
𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭𝐇𝐮𝐛 ✔️
zaten amaç o low cost hava yolu şirekleti bedava yemek vermez low cost işte düşük bütçeli adamlar sadece seni taşımaya bakar pegausus bu yüzde low costtur bunu bilerek uçarsan eziyet yaşamazsın havacıyım dostum uçak ya da o tarz şeylerde ne dersen de çürütürüm
diyorum ki kalitesiz bir uçak yerine otobüs öneririm ha yani amaç götürüp getirmek ise bence ucuz ile normal otobus arasında zaman dışında bir fark olacağını sanmam

c4ptain

kus
.
Tcoin
10,334
Tcoin
10,334
diyorum ki kalitesiz bir uçak yerine otobüs öneririm ha yani amaç götürüp getirmek ise bence ucuz ile normal otobus arasında zaman dışında bir fark olacağını sanmam
otobüse 500 verip 12 saatlik yolu çile ile gideceğime 1 saat aç kalırım uçağa 500 veririm ya da max 800 veririm 1 saat aç kalırım daha iyi (örneği İST-TRBZN arası verdim sen ne demek istediğimi anlamış olmalısın) zaten uçakla daha kısa sürede gidiliyo mesela ANK-İST arası 5-6 saat o yolu çileyle gideceğime uçağa 800 veririm 50dk aç kalırım hatta açta kalmam uçuş öncesi yemek yer öyle giderim havalimanına

Kişiselleştirme

free netflix
free bitcoin
free netflix account
free netflix codes
Cracking Community
free spotify premium
free spotify
bedava netflix premium
bedava netflix
bedava netflix hesapları
bedava netflix hesabı