demek ki telefondan yapmıyor pc den toplarsın telefondan da yapanı gördüm de tam bilmiyorumTelefondan Valorant Pubg Vs. Oyun Hesabı Nasıl Toplarım Olmuyor Demeyin Hesap Satış Platformun Birinde Satıcı Telefondan Yapıyorum Dedi "satıcıya sordum 'söylemedi'"
Adam Neden Kendine Rakip Çıkarsındemek ki telefondan yapmıyor
ne alaka oğlum sen adama telefondan yapılıyor mu diye sormadın mı bu adama ne dedin de telefondan yapıyorum dediAdam Neden Kendine Rakip Çıkarsın
Adama pc sordum önereceğin birşey varmı dıe (sohbet arası sordum)Dedi Valla Pek Anlamam Senin pc ne dıe sordum pc m yok dedi nasıl yapıyorsun hesap falan dedıkı telefondan nasıl yapıyorsun dıe sordum söylemedine alaka oğlum sen adama telefondan yapılıyor mu diye sormadın mı bu adama ne dedin de telefondan yapıyorum dedi
tamam sallamışAdama pc sordum önereceğin birşey varmı dıe (sohbet arası sordum)Dedi Valla Pek Anlamam Senin pc ne dıe sordum pc m yok dedi nasıl yapıyorsun hesap falan dedıkı telefondan nasıl yapıyorsun dıe sordum söylemedi
Birinden daha duymuştum instgram falan Tiktık python lâ alaklı bişey dedi 3 python mu python 3 mü netamam sallamış
pydroid den yapıyordurBirinden daha duymuştum instgram falan Tiktık python lâ alaklı bişey dedi 3 python mu python 3 mü ne
He aynen nasıl bulurumpydroid den yapıyordur