CEVAPLANDI Steel Series'in verdiği Nitroyu Alırken Sorun Yaşıyorum.

Rawepx

.
Tcoin
30,599
Tcoin
30,599
Arkadaşlar Bu Steel Series'in Verdiği Nitro Linkini Aldım Giriyorum Kart Bilgilerini Vs. Sonra Al Diyorum Ödeme Yöntemi Geçersiz Diyor. Halbuki Kartımda Yeterli Para Var Ve Kart Sorunsuz Çalışıyor. Neden Bu Sorunu Yaşıyorum Ve Çözümü Nedir. Yardım Ederseniz Çok Sevinirim. Teşekkürler. İyi Günler.

Tcoin
26,334
Tcoin
26,334
Arkadaşlar Bu Steel Series'in Verdiği Nitro Linkini Aldım Giriyorum Kart Bilgilerini Vs. Sonra Al Diyorum Ödeme Yöntemi Geçersiz Diyor. Halbuki Kartımda Yeterli Para Var Ve Kart Sorunsuz Çalışıyor. Neden Bu Sorunu Yaşıyorum Ve Çözümü Nedir. Yardım Ederseniz Çok Sevinirim. Teşekkürler. İyi Günler.
Eğer kartın inninal ise sorun cikartabilir

Tcoin
5,380
Tcoin
5,380
çok fazla satın aldığın zaman aynı kartı kabul etmiyor papara kullanıyorsan 1 tlye sanal kart oluşturup onu kullanabilirsin yada inial alıp ona aktarıp ondan yapabilirisn

Rawepx

.
Tcoin
30,599
Tcoin
30,599
çok fazla satın aldığın zaman aynı kartı kabul etmiyor papara kullanıyorsan 1 tlye sanal kart oluşturup onu kullanabilirsin yada inial alıp ona aktarıp ondan yapabilirisn
ininaldaki kartımla almıştım o karttaki parayı sanal karta aktarıp yapsam olur mu

Rawepx

.
Tcoin
30,599
Tcoin
30,599
Eğer kartın inninal ise sorun cikartabilir
kartta 10.80 tl mi olması lazım 1dolar yani 13.55 olması mı lazım çünkü 0.99 dolar askıya alınabilir diyor. Eger dolarsa sıkıntı ama 11tl gerekliyse halledebilirim onun hakkında bi bilginiz var mı

Kişiselleştirme

free netflix
free bitcoin
free netflix account
free netflix codes
Cracking Community
free spotify premium
free spotify
bedava netflix premium
bedava netflix
bedava netflix hesapları
bedava netflix hesabı