Bilgisayar için varsada sevinirimDiyelim elimde 1000 tane E4xen VB. Hesabı var. Ben bunları nasıl hızlı bir şekilde denerim TELEFONDAN.Hangisi olup olmadığını. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
(Telefondan ama)
ayn ha pc varmıDiyelim elimde 1000 tane E4xen VB. Hesabı var. Ben bunları nasıl hızlı bir şekilde denerim TELEFONDAN.Hangisi olup olmadığını. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
(Telefondan ama)
bilgisayar için openbullet üzerinden istediğin sitenin configini tarayarak hızlı bi şekilde kontrol edebilirsinBilgisayar için varsada sevinirim
Openbullet Programı üzerinden daha önce hazırlanmış yada kendi hazırladığın config ile sorunsuz şekilde senin denemene gerek kalmadan hızlıca deneyip çalışan hesapları ayırabilirsin.ayn ha pc varmı
openbullet kullanımı bilmiyorum nerden öğrenebilirimOpenbullet Programı üzerinden daha önce hazırlanmış yada kendi hazırladığın config ile sorunsuz şekilde senin denemene gerek kalmadan hızlıca deneyip çalışan hesapları ayırabilirsin.
çeşitli platformlarda bulunmakta şöyle link bırakayım öğrenmek istersen iyi forumlaropenbullet kullanımı bilmiyorum nerden öğrenebilirim
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.