SORU Bilgisiyar Sorun

Tcoin
1,280
Tcoin
1,280
Merhaba! Bilgisayarim Win 7 Bilgisayarı Açıyorum. Hoşgeldiniz Ekranında Biraz Duruyor 3 dk Gibi süre sonra açılıyor bu birşey yapamıyorum. Format Atsam Geçer mi?

Tcoin
5,785
Tcoin
5,785
Merhaba! Bilgisayarim Win 7 Bilgisayarı Açıyorum. Hoşgeldiniz Ekranında Biraz Duruyor 3 dk Gibi süre sonra açılıyor bu birşey yapamıyorum. Format Atsam Geçer mi?
windows taki harddisk yada ssd kaç gb ?
neden bu soru soruyor isen şöyle bağzenleri windows taki yer çok dolu olunca açılmasıda uzun sürer

Tcoin
210
Tcoin
210
dostum hard diskini kontrol et Eğer hard disk kafa atıyorsa onda bir sorun vardır elinde hard disk varsa ne varsa onu tak denemiş olursun bunun çözümü formatlık format atsan da yine aynı sorunu yaşayacaksın hard disk esesti Hangisi varsa sıkıntın olabilir iyi forumlar

Tcoin
1,280
Tcoin
1,280
dostum hard diskini kontrol et Eğer hard disk kafa atıyorsa onda bir sorun vardır elinde hard disk varsa ne varsa onu tak denemiş olursun bunun çözümü formatlık format atsan da yine aynı sorunu yaşayacaksın hard disk esesti Hangisi varsa sıkıntın olabilir iyi forumlar
Fakat harkdiski değiştireli 1 ay oluyor

Tcoin
1,280
Tcoin
1,280
Harddiskten gelen ses okuma kafasından kaynaklanıyor hemen hemen her hdd olan bir durum bu hdd ye fazla yüklenildiği zaman bu sesi duyarsın
Değistirmenden önce evet ses geliyor şu dakir dakir die şalter atar hardiski sokup takam eğer olmassa format atam?

Kişiselleştirme

free netflix
free bitcoin
free netflix account
free netflix codes
Cracking Community
free spotify premium
free spotify
bedava netflix premium
bedava netflix
bedava netflix hesapları
bedava netflix hesabı