windows taki harddisk yada ssd kaç gb ?Merhaba! Bilgisayarim Win 7 Bilgisayarı Açıyorum. Hoşgeldiniz Ekranında Biraz Duruyor 3 dk Gibi süre sonra açılıyor bu birşey yapamıyorum. Format Atsam Geçer mi?
200 gbwindows taki harddisk yada ssd kaç gb ?
neden bu soru soruyor isen şöyle bağzenleri windows taki yer çok dolu olunca açılmasıda uzun sürer
Format atarsak düzelirmiwindows taki harddisk yada ssd kaç gb ?
neden bu soru soruyor isen şöyle bağzenleri windows taki yer çok dolu olunca açılmasıda uzun sürer
hmm depolama iyi bir format atmayı dene eyer atmıyı bilmiyorsan dc eklersin MonaLisa123#6236 sana bir kac video atarım200 gb
'Lay.#2022 Kanka Sen Atarmisin Telefondan Atamıyorum Benhmm depolama iyi bir format atmayı dene eyer atmıyı bilmiyorsan dc eklersin MonaLisa123#6236 sana bir kac video atarım
Merhaba! Bilgisayarim Win 7 Bilgisayarı Açıyorum. Hoşgeldiniz Ekranında Biraz Duruyor 3 dk Gibi süre sonra açılıyor bu birşey yapamıyorum. Format Atsam Geçer mi?
Fakat harkdiski değiştireli 1 ay oluyordostum hard diskini kontrol et Eğer hard disk kafa atıyorsa onda bir sorun vardır elinde hard disk varsa ne varsa onu tak denemiş olursun bunun çözümü formatlık format atsan da yine aynı sorunu yaşayacaksın hard disk esesti Hangisi varsa sıkıntın olabilir iyi forumlar
Fakat harkdiski değiştireli 1 ay oluyor
Değistirmenden önce evet ses geliyor şu dakir dakir die şalter atar hardiski sokup takam eğer olmassa format atam?Harddiskten gelen ses okuma kafasından kaynaklanıyor hemen hemen her hdd olan bir durum bu hdd ye fazla yüklenildiği zaman bu sesi duyarsın
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.